,,Ангел и Дявол”-новото парче на Ивайла

0
1740

Изключително красивата и талантлива изпълнителка Ивайла, направи премиера на новият си проект „Ангел и дявол“ в YouTube канала на Kings Records. Ивайла е добре позната на меломаните и на всички българи, с участието си в хитовото предаване „Женени от пръв поглед“ сезон 2.

„Ангел и дявол“ всъщност е новият старт на изпълнителката, защото с него тя започва нов етап в музикалната си кариера. С него, тя сменя рязкко стила и жанра, но меломаните са силно впечатлени! Гласа и визията на красивата Ивайла ѝ позволяват да пее всякакъв стил музика. Ивайла е новото оръжие на „Kings Records“, с което ще атакуват тепърва.

За Bgvipnews.com, Ивайла сподели че с Торино и Пашата се е запознала още преди година и тогава са коментирали съвместен проект. Е, той вече е факт и „Ангел и дявол“ се радва на изключително голям интерес и топъл прием от меломаните. Съвместната си работа обаче, започва през Януари 2020-та година. След като новият хит е записан, снимките започват на една от най-ключовите и интересни дати, а именно 20.02.2020 година. Провктът прави своята првмиера на една много специална дата за изпълнителката – 10.03.2020 година.

Ивайла сподели още, че самата тя е решила да прави по-модерен и рсзличен стил музика и затова е избрала двете момчета – Торино и Пашата. Ивайла не крие добрите си впечатления от двамата и допълни че са се сработили изключително добре, защото са млади и много креативни хора. За Торино и Пашата, Ивайла споделя че ги очаква много голямо и светло бъдеще у успехите тепърва предстоят. Певицата не крие, че намира себе си в по-модерната музика и е решила да изпробва нещо ново, защото обича експериментите. Е, поздравления! Експериментът е успешен! „Ангел и дявол“ е тотален хит!

Всъщност, малко хора знаят, но премиерата на новото музикално парче и на Ивайла като изпълнител на Kings Records, трябваше да бъде в популярен столичен клуб, но заради създалата се ситуация около COVID-19, това не се състоя. Премиерата на парчето бе насрочена за рожденият ден на изпълнителката, който бе на 30 Март. Ивайла споделя, че трябваше да бъде едно страхотно и шумно парти с првмиера на новият ѝ проект, но не крие че когато всичко отшуми и това ще стане! Можете да последвате Ивайла в социалните мрежи и да бъдете в течение с новите ѝ проекти.

Източник:https://bgvipnews.com/