Балканската звезда Андреа, прекара лятната си ваканция в Harmony Suites SPA &Wellness Club, който се намира в Слънчев бряг и определено се превърна в любимото място на родният хайлайф.

Певицата нае Пентхаус апартамент, в който преди три години, Тимати е отседнал там. Тимати е познат и в България, със свойте музикални хитове, но освен това, той е актьор, продуцент и успешен бизнесмен.

https://www.instagram.com/p/BnlHZD5jCeo/?utm_medium=copy_link

Андреа сподели в социалните си мрежи кадри от престоя си в Harmony Suites SPA &Wellness Club и по този начин, многобройните ѝ почитатели и последователи успяха да се докоснат до луска, който Harmony Suites SPA &Wellness Club предлага.

https://www.instagram.com/p/CRV96_LLXNS/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/CRTWkwCrXeg/?utm_medium=copy_link

Кадрите, които певицата сподели, се радват на хиляди харесвания и коментари от феновете, които поздравяват Андреа както за избора ѝ за почивка, така и за топ формата в която е. Разбира се, Андреа успя да провокира и да разбуни духовете с фотос, за който ще се говори много дълго..

https://www.instagram.com/p/CRO0bBqrZDK/?utm_medium=copy_link

Освен Андреа, куп други родни знаменитости избраха Harmony Suites SPA&Wellness Club за своята почивка това лято. Сред тях са Галин, Емануела, Кристиана и още много други.