Андреа, Емилия, Константин и още звезди посетиха зала „Арена Армеец“, но не за да се изявят на концертната сцена. Много сериозна VIP подкрепа имаше за Кубрат Пулев по време на двубоя му с Хюи Фюри в най-голямата зала у нас. Около 2 часа преди Кобрата да излезе на ринга, своето място в залата зае неговата половинка Андреа.

Певицата рядко е в залата, когато Пулев е на ринга, но този път явно важността на срещата я е накарала да подкрепи на живо своя любим. Андреа бе облечена в елегантно дълга зелена рокля с дълбоко деколте.

https://www.vbox7.com/play:58a9dc1a86

Заедно с нея пристигна сериозно VIP подкрепление в лицето на звездната двойка Николай Михайлов и Николета Лозанова, като тримата застанаха един до друг на първия ред.

В залата бе забелязана и певицата Емилия заедно с половинката ѝ Жорж Башур, както и плеймейтката Нора Недкова, която доскоро забавляваше зрителите на риалити формата на NOVA – Биг Брадър.

https://www.vbox7.com/play:11d1e63ecb

Изпълнителят Константин и боецът от сериите UFC – Благой Иванов – Багата също наблюдаваха с интерес зрелището.

https://www.vbox7.com/play:f79c31bfb9

Във втория рунд Пулев причини аркада на британския си опонент, като се наложи играта да бъде временно спряна, за да може да бъде оказа лекарска помощ на Фюри.

Именно в този миг камерите уловиха емоционалните реакции на половинката на Кобрата – Андреа – която със свито сърце наблюдава срещата от първия ред. Певицата стана и даде израз на вълненията си, като оправи няколко реплики в знак на подкрепа на любимия си.

Победителят от двубоя бе Пулев, който стана и претендент за титлите на Антъни Джошуа.

https://www.vbox7.com/play:f605c15858