Какво е да си жената на най-силния мъж в България, да очакваме ли скоро сватба и какви изненади е приготвила за феновете си?

Андреа и Кубрат Пулев мечтаят за голямо семейство. След последния си победен мач, професионалният боксьор призна, че ще обърне по-сериозно внимание е на личния си живот.

„Аз лично искам да имам поне 5 или 7 деца. Много работа, ще предстои усилен труд/ смее се/“ – споделя Кобрата пред „Тази сутрин“ по БТВ.

„Аз също искам да имам голямо семейство и в един етап трябва да започнем, защото години си минават, часовникът тиктака. Има хиляди упреци, повечето към мен като жена. Но като че ли се разпиляваме покрай кариерите си. И двамата с Кубрат искаме голямо семейство, но когато има мач, той гледа към мача, а аз към моята музика. Кариерата малко ни разпилява. Не казвам, че тя пречи да имаме семейство, защото има много хора с хубави кариери и семейство“ – споделя певицата в „Тази неделя“.

Андреа разкрива, че за разлика от повечето жени, не мечтае да е булка. „Аз даже имам уплах като видя булчинска рокля. Преди години ме снимаха за сватбен каталог и трябваше да облека една рокля. Стана ми лошо, почервенях, някаква алергия получих… Когато свалиха роклята, се успокоих и се почувствах много добре“ – разказва тя.

https://bit.ly/2Frccry