Андреа в една компания с Otilia, Anda Adam, Mario Joy, Faydee, Claydee и нов проект с арменския Super Sako

Безспорно Андреа е изпълнителката, която продължава да прославя името на България със своите успехи,информират от PRofile international. На тазгодшните  бляскави музикални награди “En Moda International Awards Night”, които се проведоха на 20 юни 2018 в северната част на Кипър (Кирения) креативната Андреа получи по заслуги своя приз за  музикалните си проектипрез годините. Певицата бе отличена с две награди – “Най-добър изпълнител от България” и “Най-бляскав Европейски изпълнител”.

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g7 preset

 На церемонията по връчването на наградите присъстваха и други  популярни изпълнители от различни държави. Сред наградените бяха световноизвестните  Otilia, Anda Adam, Mario Joy, Faydee, Claydee, Super Sako и др.

Нашата гордост Андреа очарова публиката пък със страхотно шоу и изпълнение на някои от последните и международни хитове и за пореден път доказа своята популярност по света.

Актуалния и популярен в момента Super Sako от Армения  със своя ударен хит Mi Gna

https://m.youtube.com/watch?v=TPjN6N8TgNI

Двамата с Андреа   ще  запишат следващия си нов проект заедно. През септември очакваме звездата с участие в България.

“Винаги съм се възхищавал на невероятната  Андреа и нейните супер хитове,които завладяват и продължават да завладяват световната музикална сцена.

Ето днес с това си музикално признание,отново доказва загрижеността към страаната ни и невероятната реклама за България.Винаги трябва да сме горди и подкрепяме творци като Андреа,защото труда,енергията и вдъхновението в тази област не са лека задача.” сподели впечатленията си лайфстайл експерта Атанас Лазаров.

Изключително престижните  награди се излъчиха на живо по най-известните кипърски и международни музикални канала,допълват още от PRofile international.