Андрю Дум и Гон Хазири стартира „Bittersweet“ с Енели

0
1267

За първи път в българския музикален ефир през уикенда се завъртя новото парче на румънския диджей  Андрю Дум.  Имайки оптимистично темпо, „Bittersweet“ е танцова песен, която съчетава перфектно своя фънки звук с закачливи текстове.

Това е „приказката за отношенията“ с всичко, което е между доброто и лошото.

Изгряваща звезда на сцената на електронната музика в Румъния и не само, Андрю Дъм с естествения си талант, успява да „вдъхнови“ с оригиналния си стил и гласовете, които използва, за да ви примамва в своите песни и миксове.

Gon Haziri е един от най-търсените диджеи на момента.  Ремиксите му за изпълнители като Арилена Ара, Канита и Таркан събират десетки милиони гледания в YouTube.  Той беше част, между другото, в състава на фестивала Sunnyhill, най-големия фестивал в Косово, който се организира от семейството на художника Дуа Липа.

Енели е певица от малък град в Румъния, която има първата си среща с музиката на 5-годишна възраст, когато се присъедини към църковния хор от родния си град.  9 години по-късно, когато художникът е на 14, той започва да учи музика в Популярното училище по изкуства в Таргу Жиу, нейния роден град.

В момента Eneli е успешно присъствие в музикалния пейзаж, изграждайки във времето сътрудничество с успешни продуценти като Vanotek и Mahmut Orhan за песни, които се намират в класациите на Shazam в страни като Русия, Полша и Казахстан.  Също така, сранотването  с продуцента Мануел Рива беше класиран на трето място в класацията за топ пробиви на билборд в САЩ.

От днес приятния румънски продукт радио The voice завъртя в своята програма, имформират още от PRofile International.