Вече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има нов мъж в живота си, пише „Уикенд“.  За него не се знае много, тъй като не е популярно лице, но е известно, че е с няколко години по-млад и заема престижна позиция в една от големите български банки с неждународно участие. 

Говори се, че актуалният приятел на журналистката е доста заможен и се радва на солиден месечен доход. Той често я изненадвал със скъпи подаръци, а по случай предстоящия й рожден ден на 22-ри април обмислял да я заведе на екзотична почивка.

Ани споделила с колеги от Нова тв, че е по-щастлива от всякога и се носи на крилете на любовта. Тя отказвала да разкрие подробности за новия си мъж, но категорично заявила, че разводът с Бранко Салич е най-хубавото нещо, което й се е случвало през последните години. раздялата със съпруга й била тежко изпитание  за нея, но трудните времена отминали, децата им пораснали и сега водещата се наслаждавала на свободата си. Макар че гони 50-те, тя усещала, че изживява втора младост и се чувствала като влюбена тийнейджърка.

Според запознати, настоящият партньор на Ани е джентълмен, носи я на ръце и я обгрижва непреъснато. През септември двамата си позволиха крата почивка в един от най-известните курорти на Френската Ривиера, а сега тново планират екскурзия, този път по-екзотична.

Колеги и приятели на телевизионерката се радват, че най-накрая е намерила подходяща половинка за себе си и сродна душа. След много несполуки в личния живот тя вече се чувствал спокойна и уравновесена.