2018-та година Ани Хоанг стартира с благотворителна изложба, която има за цел набирането на средства за 5 годишно болно дете.

Фотоизложбата е наречена „Изкуство за живот”, а по проекта певицата работи в фотографа Теди Грозданов.

Ани Хоанг вярва, че човек трябва да прави добро. Вярва още, че в даден момент доброто, което си направил ще ти се върне, като бумеранг, когато имаш нужда от него:

„Аз вярвам, че доброто е един кръговрат. Ако помогнеш на някой, който има нужда, със сигурност в момент, когато ти се нуждаеш от помощ, от подадена ръка и подкрепа, ще дойде и твоят Ангел на доброто! Затова, нека да правим добро и да помагаме. Защото ако всеки даде по малко или помогне с мъничко, когато го направим повече хора и бъдем единни, ще сме много по-силни! 👑

Първоначалната идея на „Изкуство за живот” била събраните средства да бъдат дарени на дома в Доганово, но в последствие домът е закрит. Така Ани и екипът и се свързват с майката на Станимир. Той е от град Видин и е само на 5 годинки. Страда от детска церебрална парализа.

В денят на изложбата обаче това, което наранява сърцето на Ани е липсата на поканените от нея гости. Събитието и уважават малка част от известните личности в хайлайфа.

„Но чувството, че тази стара мъдрост „Направи добро и не разказвай на никого“ вече не важи, или по-точно вече звучи така: „Не прави добро, ако всички не научат“ – ето това е, което ме срина.” – написва Ани със сълзи на очи в личният си фейсбук профил веднага след събитието.

Специални благодарности певицата изразява към следните лица:

„Благодаря  на Цветелина Янева, Илиян, Мирела Ненчова от SSG, Антон Стефанов, Гери Дончева, Вили Боршукова-Магама, DEE, Теди Грозданов и Драгомир Драганов! С Вашата помощ и подкрепа Станимир ще си позволи да замине за Виена за специализиран преглед. Прекрасни сте! Обичам ви!

Каква е причината поради, която голяма част от родните „ВИП-ове” не са уважили благородното събитие ще оставим всеки сам за себе си да намери отговор на този въпрос.

Екипът на “Green-news.bg” поздравява Ани Хоанг за благородното дело и и пожелава нанесеното разочарование от липсата на „ВИП-ове” да не я сломява и да продължава да прави добро.