Едно дългоочаквано събитие за всеки родител изживя Давид . Синът му Филип завърши училище. На 27 юни с пищен празник, семейството на изпълнителят на музикална компания FGM отпразнува успешното завършване на първия наследник на фамилията.

 

„Искам да благодаря на всички гости, които ни уважиха и направиха празника ни незабравим. Но, най-вече искам да благодаря на Господ, че ни е дарил с най-прекрасният син на света. Филип, желаем ти да следваш мечтите си, сине, а ние винаги ще сме до теб.“ – написа развълнуван Давид след края на празника.

На тържеството са присъствали над 300 човека, а подготовката за празника е започнала месеци преди големият ден. Партито се е провело в столично заведение, което е било домакин на събитието над 12 чака. Семейството на Давид чества празника на синът си Филип чак в краят на месец юни, поради натовареният график на изпълнителя.

FGM празнуваа ✌🏼✔️✅

Posted by Fantasy Group Media on Thursday, June 27, 2019

Специална декорация в домът на абитуриента бе малка част от изненадите, които го съпътстваха през целият ден.

Силвестър Матеев и екип, Румен Борилов, Ангел Малаков, Пепи Христозова, Сашо Роман са били само част от зведните гости на празника. Оркестър „Ред-Бул и Борил Илиев пък са били основното музикално оформление на празника.

Според познати Филип е тръгнал по музикалните стъпки на баща си и по всяка вероятност съвсем скоро ще изгрее в редиците на „Фентъзи Груп Медиа“.