Те се показват какво представляват във ВИП Брадър, цяла България им се смее, заяви ММА-боецът

Бившият годеник на Златка Райкова – ММА боецът Георги Валентинов  даде интервю пред „Нова“, в което коментира връзката на доскорошната си възлюбена с Благой Георгиев, както и поведението на двамата в „Биг Брадър“.

Валентинов бе гадже с Райкова цели пет години, като двамата дори се бяха сгодили. Малко след раздялата им обаче красавицата започна да излиза с Благо Георгиев, който дотогава бе приятел на боеца. Това обаче е в миналото, а Георги вече „не брои за живи“ и двамата.

„Всеки греши, няма безгрешни, аз направих моята грешка, но не съжалявам, аз съм на 25. Не знам за такова нещо ( б.р. – че Благой му е откраднал Златка). Решението го взех аз, но след петгодишна връзка, след два месеца тя се хвана с този палячо. Палячо е, защото нямаше честта дори да ми се обади. Това е чисто мъжко отношение. Между тях двамата не се знае кой е жената, това е самата истина“, коментира остро Валентинов.

„По-скоро отвратен, благодарен съм на Господ, че ме отърва, дори на него съм благодарен, че ме отърва от този човек, защото този човек не е за мен. В тези отношения тарикати няма, това може да се случи на всеки. Всеки един мъж трябва да изпита такова разочарование в любовта. Аз се радвам, че се случи рано в живота ми“, продължи Валентинов, давайки мнение как се чувства.

На въпрос какво е станало с годежния пръстен, Валентинов отговори така: „Питайте нея, не съм си го искал. И да го беше върнала, нямаше да го взема. Това е урочасан пръстен. Аз не ги броя за живи, все едно сме от различни планети. Те се показват какво представляват във ВИП Брадър, цяла България им се смее.“

На въпрос би ли излязъл на ринга срещу Благой, Валентинов отговори така: „Как да изляза срещу него? Все едно да изляза срещу някоя жена тук, в парка, това е смешно.“

https://www.vbox7.com/play:0320ee6564