“Подари книга” е кампания стартирала преди около 4 години. Идеята има за цел да възроди любовта към познанието. До момента, в кампанията са се включили личности, правителствени и не правителствени организации, а броят на дарените книги наистина е огромен.

За никого от читателите не е тайна, че Ваня Червенкова е човек, който смело се включва във всякакви социални дейности, които имат за цел главно да са в ползва на хората. Вчера бизнес дамата “подари книга с любов”, а случилото определено я бе развълнувало.

Вижте какво сподели тя:

„ОЧИТЕ ИМ БЯХА ИЗПЪЛНЕНИ С ЛЮБОВ И ИЗНЕНАДА, А НЯКОИ ОТ ТЯХ СЕ ПРОСЪЛЗИХА!
Преди няколко дни подех инициативата „Подари книга с Любов“! И аз наистина го направих с много любов! Бестселърът „Кодово име: Живот“ попадна като подарък в ръцете на: моите любими приятели от цветната борса; хората, които продават плодове и зеленчуци на пазара Димитър Петков; случайно срещнато момиченце пред “MALL of Sofia”; таксиметровите шофьори от стоянките; месарите от женския пазар; хлебарката и купувачи от Халите; непознати мюсюлмани пред централната джамия в София; украинската продавачка от магазин “Берьозка”; забързани хора от метрото; оставени случайно книги на пейки в градинки и на една от станциите на Софийското Метро и много други хора от улици, магазини и паркове в София.

Всички книги бяха лично подписани от авторката

Направете го и вие! Просто подарете книга – стара или нова, но го направете с любов!”