Благотворителността е мисия за Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова

0
2953

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова не спира да ни омайва не само с невероятната си красота и натуралния си сексапил, но и с доброто си сърце. Напоследък миската е решила да се занимава с благотворителност и да помага на нуждаещите се.

Михаела бе специален гост на благотворителния коледен базар, който се проведе в ресторант “Faborge” на 15 декември. Базарът бе организиран от Мисис България 2018 Яна Средкова и бе под надслов „Подари Коледна вечеря на възрастен човек в нужда“. На събитието присъстваха много известни българи, но най-силно впечатление направи именно Михаела. Тя беше заложила на ежедневна визия от блузка и дънки, но дори така тя не можеше да скрие сексапила, който извира от нея. Естествената ѝ красота бе подчертана от липсата на какъвто и да било грим. Михаела сияеше, раздавайки добро. Въпреки че се появи към края на базара, плеймейтката купи много неща и дари голяма сума пари за каузата.

Тя сподели, че в момента участва в няколко благотворителни кампании и призова всички да правим добро и да си помагаме. Една от каузите, с която се е ангажирала красавицата, е подкрепата на талантливи деца и младежи. Михаела каза, че именно те са бъдещето на България и затова не трябва да пестим средства, за да им помагаме.

Красавицата не спира да ни изненадва и да ни кара все повече да се влюбваме в нея. Миналата седмица тя участваше в хитовото предаване по Нова ТВ „Черешката на тортата“ и отново впечатли всички – и гостите, и публиката. Ястията ѝ видимо бяха много вкусни и разнообразни, а тя самата се беше погрижила за забавлението на гостите си. Михаела бе по-красива, по-забавна, по-мила и по-старателна отвсякога. Едва ли има някой, който не би бил щастлив да е в нейната компания.