Блясък и изящество на рождения ден на Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова

0
1330

Сред пищна украса, балони и огромна диамантена торта Мис България 2017 Вероника Стефанова навърши 28 години. Красавицата отпразнува рождения си ден в компанията на най-близките си и любими хора.

Неизменно до нея бяха мъжът ѝ Филип и малката им дъщеричка Анжела, облечена в приказна ангелска рокля. Мис България 2017 пък изглеждаше ослепително в изящна черно-бяла рокля. Тя не спря да получава честитки и подаръци през цялото време. Прекрасната усмивка на най-красивата рожденичка бе толкова заразителна, че всички сияеха от щастие. Гостите се насладиха на уникално градинско парти с музика и много изненади.

Прелестната Вероника не пропусна да благодари на любимите си хора, като започна от своята майка, която ѝ е дала най-ценния подарък – живота. Тя благодари и на своята голяма любов – мъжа си Филип – за това, че превръща всеки един миг от живота им в приказка. Специално благодари и на малката Анжела, че тя е нейна сбъдната мечта и като такава пълни сърцето ѝ с щастие дори само с присъствието си. Не на последно място, Вероника благодари на всички близки и приятели за страхотните пожелания, за разкошните изненади, за споделените мигове и за любовта, която ѝ подаряват.

Вероника сподели, че това е най-хубавият ѝ от всички рождени дни досега, защото след карантинната изолация най-накрая е заедно с всички хора, които обича. А най-най-любимите ѝ хора Филип и Анжела са неизменно до нея, за да изпълнят не само деня, но и целия ѝ живот с всичко, от което се нуждае – много любов, щастие и смисъл.