Бони вдигна лъскаво парти по случай 20-годишнината си в култовия клуб Plazza Dance Sofia. Тя съчета събитието с промоция на новата си дуетна песен „Време е“.

Фолк звездата има усет в организирането на купони, но с този вдигна нивото. Богатата украса, съчетана с кетъринг, изобилстващ с хайвер, впечатляващ с уникална изработка и вкус, изненадаха приятно гостите. За великолепната си визия Бони се довери на дизайнерката София Борисова. Всичко създаваше усещането за лукс и приказка.

Специални гости на събитието бяха нейни колеги и приятели. От Сърбия дойдоха Емир Хабибович, Джани, Сладжа, Емир Джулович, Радован и др., а от българските звезди юбилея уважиха Тони Стораро, Софи Маринова и съпругът й Гринго, Лияна, Илиян, Борис Дали. Бони беше заобиколена от важни за нея близки и приятели.

След зарята, подготвена като изненада от юбилярката към нейните гости, заедно с тортата, изработена от сладкарница „Papaya”, спокойно можем да обобщим, че това събитие бе на високо ниво.

Това не беше всичко, в края на вечерта тя получи специален подарък – годежен пръстен, неизвестен беше изпращачът му, известно обаче за всички ни е, че тя отказа поканата и върна пръстена, вярна на себе си, каза: „Благодаря, но не. За мен семейството и кариерата са най-важна, за мен е чест, но отказвам пръстена“.