Братята Кубрат Пулев и Тервел Пулев записаха трудни, но сладки и важни победи тази нощ в култовата зала “Хангара” в Коста Меса, Калифорния.

И двамата получиха наранявания при победите си над Богдан Дину и Мич Уилямс, но бяха подкрепяни горещо от хилядите български фенове.

Кръвта на Кобрата опръска съдийските карти (Снимки)

Няколко часа след края на двубоите им братя Пулеви не забравиха да благодарят на своите фенове, които не спряха да ги подкрепят:

“Благодарности за всички, които бяха в залата и ни подкрепиха. И за всички онези, които будуваха цяла нощ, за да гледат мачовете ни с Кубрат по телевизията.
Ние ще сме най-щастливи, да видим българите по-единни! Раните зарастват, но честта си остава, когато е въпрос на принцип и на възпитание! Обичам ви с цялото си сърце, отново благодаря за подкрепата”, написа Тервел Пулев.

“БЛАГОДАРЯ ВИ, БЪЛГАРИ!Искам от сърце да благодаря на всички хора, които подкрепиха мен и брат ми днес. На тези, които бяха заедно с нас в залата – уникални сте! На тези, които останаха будни цяла нощ и ни пращаха положителна енергия от хиляди километри разстояние, стискайки палци пред телевизора. Вие сте моето богатство!
На всички вас – мои близки, приятели, познати и непознати хора – едно огромно БЛАГОДАРЯ!
Много от вас не познавам лично, но ви се прекланям за вярата, която ни пращате – на мен и на Тервел! Хора, обичам ви от цялото си сърце!
Това е бокс. Стават и такива неща. Такава аркада досега не бях получавал през целия си живот, но бях отлично подготвен и самата аркада за мен не беше голям проблем, защото знаех какво мога. Просто трябваше да проявя коравост. За моя радост, кътменът в моя ъгъл си свърши прекрасно работата.
Всичко онова, което се опитва да ни събори, всъщност идва като изпитание на волята ни. Да ни кали и да ни направи още по-силни.
Благодаря на тези, които бяха с мен. Благодаря и на онези, които не искаха да победя. Те също много ми помагат, правят ме още по-силен”, написа Кубрат Пулев.

https://www.sportal.bg/video/aWQ9MTIzNzkzJmNhdD0xNzY=.html