Все по ясно се вижда, че топ дизайнерката МЕГЗ е бременна.

Красавицата качи пост в социалните мрежи, на който под бялата ѝ рокля се очертава вече наедряло бременно коремче. Амбициозното миньонче най-вероятно е в третия месец и бременността я кара да сияе от щастие.

Изглежда дизайнерката от рано се е заела да проучи кои са най-добрите места за отглеждането на детето ѝ. Тя разказва на почитателите си за престижна детска градина в столичния квартал Драгалевци.

View this post on Instagram

Това не е приказно имение, а детска градина @kidsville.space KIDSVILLE 😍❤️ Мечтали ли сте си някога децата ви да растат в едно от онези места със световна класа – точно като от филмите? Модерна, но уютна среда, био храна, всички последни нововъведение за отглеждането им. Представяли ли сте си просто спокойно да ги оставите в ръцете на екип от абсолютни специалисти, които да посеят семената на това да бъдеш достоен човек у тях? Да ги научат на отношение към природата, другите и тях самите. Да стимулират креативността и изградят знанията им. Знаете колко мечтая да стана майка и напоследък се интересувам много от темата. Никога не съм позиционирали чужди реклами в профила си – използвам го единствено за моите си продукти и занимания. Но хора, на които от години се възхищавам, създадоха това място, за да получат най-доброто техните деца. И наскоро решиха да го споделят с всички. Просто защото са социално отговорни и вярват, че приносът в отглеждането на достойни и съвременни деца е тяхна личностна отговорност. Възхищавам им се за това решение, затова споделям. И искрено съветвам всички майки, които са от София – да хвърлят един поглед на сайта им – www.kidsville.space (линк стори) Ще останете изумени. Това не е просто детска градина. Всичко, за което се сетите, че е важно е развито до ниво абсолютен перфекционизъм. Има превоз за децата и цените са в нормалните за частните детски градини. А получавате – най-доброто възможно. Не искам да ставам прекалено дълга – искам само да ви кажа, че това какъв избор за детска градина ще направите е един от най-ключовите избори, които някога ще правите изобщо за вашите деца. То поставя едни от най-важните основи. И точно от това какви са били тези основи зависи дали децата ви ще надграждат и успяват в живота занапред или дълго ще се борят с чувството на несигурност и недостатъчност ❤️ Аз съм тотален фреак-контрол с безмерни страхове, когато обичам и нещо е важно за мен, но съм убедена, че тук бих искала да оставя един ден детето си ❤️ Тези дни ще кача втори пост, в който ще ви запозная със системата на обучение, атмосферата вътре и невероятната градина, пълна с всякакви развлечения 🙈🙏❤️

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on

Запознати коментират, че това е най-предпочитаното място от богатите мами в момента. А потребителите в мрежата със съжаление и лека завист коментират, че мястото е много красиво и прилича на замък, но за съжаление малко български семейства могат да си позволят годишна такса от 6 хиляди евро.