Емидемиологичната обстановка в страната и света промени изцяло живота на хората. Заедно с това се промени и музикалния бизнес, който в момента е сред най-засегнатите сектори.


Напук на кризата се роди нов хит – „Ваксина“, който е дело на новосформирало се трио между артистите IVY (Ива Атанасова), Ави Бенеди и Жокера.

Хитовото трио дава заявка за зимен хит със своята версия на най-успешната „Ваксина“ срещу коронавируса.„Нашата песен излезе в точния момент. Няколко дни след това дойдоха ваксините в България. Дано всичко скоро да приключи и да може изпълнителите да радваме аудиторията със своята музика и на живо. Направихме песента много спонтанно заедно с Ави и Жокера в студиото на EMG Music. Благодаря за доверието на Ави и Пайнер, и за това, че съм част от тази телевизия“, споделя чаровната певица, водеща и стилист.Интересен факт е и появата на Ива в ефира на „Планета“, която е конкурентна на медията на семейството на бившия й мъж Денис Касъмов. Двамата се разделиха преди близо две години, а явно блондинката е решила да се разбива с пълни обороти в най-успешната музикална компания и най-гледана фолк телевизия, съобщават от show.blitz.bg.

Източник: Блиц