Виктория Бекъм вероятно ще се присъедини към бившите си колежки от „Спайс гърлс“ по времена концертите на групата на стадион „Уембли“ в Лондон, съобщава „Контакт мюзик“.

Бившата певица и настоящ моден дизайнер вече отказа възможността да пее заедно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел по време на дълго очакваното им турне. Въпреки това Виктория се е съгласила да застане на една сцена с момичетата по време на един от концертите им в британската столица през юни.

Източник, близък до г-жа Бекъм заяви: “По всяка вероятност това ще се случи по време на втория концерт на Уембли на 14 юни. Не е ясно обаче каква роля точно ще изпълнява Виктория“. Виктория Бекъм вероятно се чувства доста несигурна да пее на живо, но все още има желание да се появи редом с колежките си на една сцена. Неин близък уточни, че тя ясно е дала да се разбере, че не желае да бъде притискана да пее на живо, но е готова да потанцува.

Новината за появата на Виктория Бекъм дойде малко след като колежката й – Ема Бънтън заяви, че тя никога не е очаквала Пош спайс да се включи в турнето. Певицата ясно заяви, че след общата им поява по време на церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 година, Виктория е била категорична, че иска да продължи напред и да се разграничи от времето си, прекарано с групата.