Витацептин® – иновация в борбата с онкологичните заболявания

0
2065

Растенията са най-ранният вариант за лечение на човечеството от различни заболявания. Изследователите в последните години разкриват, че фитохимикалите не само защитават, но и спасяват човешки животи.
Доказан е техният мощен антиоксидантен ефект и способността им да съдействат в борбата със свободните радикали, да предпазват клетките от увреждане и да действат антибактериално. От над 4000 познати растителни вида Medical Pharm създаде Витацептин® – хранителна добавка съдържаща биологично активни вещества от Iresine и Petiveria с антиинфекциозен и противотуморен ефект, подпомагащи терапиите при онкологичните заболявания.


Биологично активните средства в продукта са с нулева токсичност и максимален ефект. Със способността си да прекъсва верижната реакция на неконтролируемо делене на злокачествените клетки Витацептин® е водещ продукт и силно се препоръчва от специалистите при лечение на онкологични заболявания. Прилаган към основната терапия Витацептин® показва отчетливи резултати и успешно повлиява лечението при онкологични заболявания.
Действието му е в няколко основни насоки – стимулира имунната функция, детоксикира организма и увеличава защитата на организма посредством производството на NK-клетки и лимфоцити. Витацептин® – ново поколение натурален продукт, който е създаден да съдейства и подпомага организма в хода на конвенционалното онколечение – химиотерапия и лъчетерапия.