Пазете се от новата напаст, която залива София.

Двама румънски крадци налазиха салон Магама, разкрива собственичката Вили Боршукова пред alarma.bg.

В четвъртък крадливите съседи посещават салона с идеята да си „купят“ мъжки тупета. Докато персонала се суети около тях, двамата апаши успяват да откраднат три мъжки тупета на стойност около 4 бона. Благодарение на безупречната охранителна техника и камерите, Вили и съпругът й в детайли виждат как крадците отмъкват ценните находки.

Наглостта на апашите преминава всякакви граници.

Те си записват час за събота за процедури в салона. Сутринта опипват почвата, разговаряйки с Боршукова, която не издава по никакъв начин, че знае за обира. Така в 14 часа идват отново в Магама, където полицаи от VI-о РПУ ги закопчават. Оказва се, че и двамата са с грузински паспорти. Задържани са за 24 часа, a sлед това с прокурорска заповед за още 72 часа. Ще бъдат съдени по бързата процедура.

Във Фейсбук страницата си Вили Боршукова алармира за случилото се и споделя, че в последно време зачестяват случаите на подобни кражби, а София се е напълнила с крадци от северната ни съседка. Ето какво сподели Вили Боршукова на стената си във Фейсбук:

„ВНИМАНИЕ!!! Плъзнали се групи джебчии – румънци и грузински цигани!!! МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ, за да предпазите вас и ваши близки!

Ето снимки на двама супер нагли крадци! За щастие охранителните ни системи работят на макс – Toni Todorov!

В момента са арестувани за 72 часа. Нека дадем гласност и прокуратурата да си свърши работата . Благодаря на полицаите от от VI-о РПУ София за светкавичната намеса! Ето ги хубавците . Единият се представя за Роман“,пише топкоафьорът Вили