Седем любими модни марки ще покажат най-новите тенденции в лятната мода нa BURGAS SUMMER TRENDS – бляскавото ревю, което ще се проведе под звездите в Морската градина пред Гранд хотел и СПА Приморец на 29 юни (четвъртък) от 19,30 часа.

Кои са актуалните тенденции в най-модерните световни брандове на диоптрични и слънчеви очила ще разберем от Оптики Леонардо. С много стил и елегантност, най-актуалните цветове и материи за сезон Пролет-Лято 2023 ще бъдат представени от Мареа Мода. От модния подиум – до офиса: DiKa предлага най-актуалните тенденции, адаптирани към гардероба на деловата жена. Изцяло произведени в Европа.

 

Bold Atelier (Болд Ателие) ще представи новата си колекция Voayage, съчетала в себе си елегантност, изисканост и бягство от обикновеното. Колекция, в която чистата красота и магията се вливат в едно. Be Unique, Be Bold! Моделите на „Интер моделс Бургас“ и „Интерсаунд“ ще покажат и разкошните модели на Sherri Hill- перлата в короната на BURGAS SUMMER TRENDS, ексклузивно представен BRILIANTIN.  

 

Перфектния завършек на уникалните булчински рокли представени от асеновградския дизайнер и носител на „Златна игла“ Стоян Радичев, ще дадат ексклузивните бижута уникати, съчетани с диаманти на SSG. 

 

Водещи на горещото светско събитие, което не само ще представи модните тенденции, но и ще осигури изключителна вечер на музика, красота и забавление, ще бъдат красивата Пепа Костадинова, позната и любима водеща от телевизия „Канал 0“ и модния дизайнер Йордан Бъчваров.

Партньор и домакин на BURGAS SUMMER TRENDS е Гранд хотел и СПА Приморец.