Моделите, които се харчат повече като инфлуенсери, трябва да са колкото се може по-естествени и без очевадни пластични корекции. У нас обаче се наблюдава точно обратното, налагат се силиконовите модели. Това отбелязва Гаел Бонел Санчес в интервю за мъжкото списание Esquire.

„Има много красиви жени в България, но, без да ме разбирате погрешно, има и много неща, които правят само в името на модата – като пластични операции например. И си мислят, че по този начин ще станат модели, суперзвезди и т.н. Ако искаш семпла промяна – добре, но ако е просто защото е „модерно“, съм категорично против“, обяснява собственика на Gbs Models – първата агенция за модели инфлуенсери у нас.

Потенциалните кандидатки трябва да имат силен характер, както и ясна визия какви искат да бъдат – дали ще се занимават с фитнес, готвене, козметика или друго, трябва да следват тази посока, отбелязва той.

„Поради все по-малкото време за лични срещи в съвременния живот днес хората съдят за теб по постовете ти в Instagram. Така че с инфлуенсър моделите работим да имат перфектното поле, което да си партнира с даден бранд и последователите едновременно“, казва Гаел.

Това накратко е човек, който вдъхновява и дава посока на много други хора. Когато той представи и покаже на света собствения си начин на живот и гледна точка, мнозина ще поискат да го следват. Можете да последвате Gbs Models в Instagram.