Галена отпразнува 15 години на професионалната сцена с луд купон в столиченият Club XI Eleven. От екипа на звездата и дискотеката се бяха постарали да направят един незабравим празник за певица . Галена се извини на всички, че е увасно болна и почти няма глас. „Винаги на най-важните концерти ще се разболея. Вкъщи всички са хванали грипа и не ме подмина и мен“, каза тя. Това не я спря да изпее голяма част от песните си абсолютно на живо, с което показа за пореден път уважение към своята публика. Събралата се тълпа я подтикна към това да изпее и част от старите си хитове. А участието се превърна в един неспирен купон до сутринта.


Цялото заведение избухна на актуалните й хитове „Феноменален“; „Дай ми любов“; „Хавана тропикана; „Пей,сърце“, но и на стари шлагерни песни като „Нищо общо“, „Чупката“ и дори дебютната й песен „Можеш ли“. За нея певицата призна, че още се е лутала накъде да поеме, а за видеото се гримирала сама.

Изпълнителката бе изненадана от огромна 5-етажна торта, подарък от любимия й мъж Галин, който бе неотлъчно до нея през цялата вечер. От дискотеката в Студентски град пък подариха на Галена 3-литрово шампанско с щампа с нейния лик и лично послание. Музикантите от „Виво Монтана“ също се включиха в изненадите, минавайки през задния вход се качиха на сцената при нея и изпълниха на живо вечно актуални парчета.
От колегите на голямата звезда бе Борис Дали, който се качи на сцената при нея и запяха дуета си „Намерих те“. А Галена го помоли да я поздрави и с големия му хит „Пиян“.
Галена сияеше в дълга червена рокля с огромна цепка от едната страна.