Дуетът на Галена и Миле Китич по всичко личи, че ще бъде новият балкански хит. Само за няколко часа от премиерата видеоклипът към сингъла “Добре ли си” предизвика вълна от коментари като меломаните показаха своя голям интерес към проекта.

“Не само, че ще е летен, а и балкански хит! Браво на Галена, хамелеона на поп-фолка!”, “Браво, браво и браво, време је да се спајамо и певамо заједно, словени смо! Браво за дует, обожавам бугарску музику и Галену тако је ово права посластица за мене, браво!”,”Сигурна съм, че песента ще бъде тотален хит и в България, и в Сърбия!”, “Извънземни! Тотален хит, толкова синхрон между гласове, емоция, музика, думи… такъв хубав клип… Рядко се среща подобно нещо! Поздравления!”, “Неповторимият Миле Китич знае кого да избере за дуета си, най-добрата в България – Галена. Всеки път по-добра и по-добра, няма лимит тази жена. Слушах песента на живо, а после си я пусках 20 пъти на запис, докато не излезе видеото, което е просто уникално, останах без думи, накрая и плаках малко. Всичко е перфектно. Хитът на годината!” – пишат някои от тях в PlanetaOfficial.

Песента е балканска. Музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев. Българският текст е на Анастасия Мавродиева, Росен Димитров и Мирослав Митев, а сръбският е написан от Марта Савич – съпругата на Миле Китич. Видеоклипът е сниман в София от режисьора Георги Манов.

Голямата изненада идва малко преди финала, когато виждаме Галена, преобразена като старица. Повече от четири часа бяха необходими на гримьори и фризьори да превърнат красивата певица в достолепна възрастна дама. Галена отново показа, че е добра актриса и влиза в различни роли много лесно и неслучайно е наричана жената-хамелеон.

„Аз след 50 години“ – отбеляза звездата в социалната мрежа, публикувайки снимката, дело на Виктория Сиракова.

Специално за лайв премиерата на песента, от Белград в София пристигна Миле Китич. Двамата с Галена буквално взривиха публиката в нощния клуб, която ги дари със своите аплодисменти. Много вероятно е съвместното участие на двете балкански звезди да бъде повторено и в Сърбия през следващите месеци.