Галена призна пред DJ Дамян: Разболях се от коронавирус в Америка и… (ВИДЕО)

0
2129

Галена се оказа единствената звезда, която реши да се покрие съвсем по време на карантината. Тя е имала идеи за лайф концерти, но след като видяла, че всички вече го правят, се отказала. 

А от няколко дни Галена е силно притеснена, тъй като май ще се окаже, че е изкарала вече този вирус. Тя се пусна във видео връзка с хитовия DJ Дамян и сподели с него своите притеснения. Тя отказва всякакви интервюта, но пред Дамян реши да проговори, защото го цени като професионалист и приятел.

Преди броени дни Галена се чула със свой приятел от Америка и се заговорили за ситуацията там и многото жертви.  „Той ми каза, че е изкарал вируса и е минало сравнително леко. Твърди, че този вирус е пуснат два-три месеца преди да го обявяват официално от Китай. Той ми казва, че го е изкарал преди 3-4 месеца. Веднага ми светва лампичката, че аз се видях с него в Лас Вегас в средата на ноември на едно мое турне. Върнах се с висока температура и страшна треска. Би могло да съм изкарала този вирус. Децата ми също имаха кашлица. Един месец имахме здравословни проблеми, докато Галин е с по-силен имунитет. Ще си направя тест, с който да се разбере дали съм го преболедувала“, споделя голямата ни чалга звезда.

Социалната изолация в началото не се отразила добре на Галена, която открито призна всичко пред своя приятел Дамян. „Повече съм се изолирала отколкото трябва. Забравила съм да работя с Инстаграм и с телефона си въобще, шокира го тя в самото начало.

„Реших да правя неща, за които съм нямала време. Минах  през всички фази на карантината, но си дадох сметка, че това може да доведе до нещо по-лошо. Моите мъже вкъщи ме харесват и не ми дават да се гримирам. Те свързват гримирането с това, че ще ходя на участие, особено малкия ми син.  Първата фаза беше с мисълта: “Какво ще правим сега“ и гледането на брифинга с най-известния човек в момента. Адмирации! Цяла България е впечатлена от ген. Мурафчийски. Втората фаза започна с лека депресия, започнах да готвя и да ядем всички. После си казах, че след края на карантината не искам светът да ме види дебела. Спрях да готвя“, казва изпълнителката на „Стара каравана“.

И допълва: „Важно е да не драматизираме и да сме положително настроени. Както пея в една моя песен – важно е да си седнем на трите букви. Да си върнем стария живот и да го ценим. Всеки е прекалил с нещо и сега е моментът да си направим равносметка.  Мечтаех за време, в което ще съм до децата си като нормална майка. И досега се съдих, че не мога да си го позволя. Казах си, че сега е моментът да съм майка и домакиня като една нормална жена. Много ми липсват моите фризьори, гримьори и приятели, но не липсват на ноктите и косата ми, които си почиват в момента“.