Галин се е заел с тежката задача да направи своя собствен лейбъл „Алфа мюик“ конкурентен на вече съществуващите компании. Дава сериозна заявка с първите две имена в каталога си – Лидия и Десита.

Тийнидолът представи двете атрактивни дами пред своите фенове на последното си участие в Club XI Eleven в София. Той бе довел двете очарования с него и освен дебютните си песни, дебютантките се включиха и в неговите дуетни песни с най-актуалните имена в бранша.

Десита я познаваме от предишна песен на Галин, но с последната си „Мусала“ даде сериозна заявка, че има място на голямата сцена. Лидия пък разчувства всички с нежния си глас и успешния дует с Галин „Няма да ми мине“, чийто видеоклип държи рекорда за гледаемост за първите 24 часа.

Момичетата се представиха на ниво и публиката в клуба ги аплодира силно, което е показател за светло бъдеще. Научихме, че заведения вече проявяват интерес към младите девойки и отправят запитвания за участия. Междувременно те подготвят и новите си проекти, с които да атакуват челните места на всички класации.