Гей скандал: DJ Дамян в секс афера с гримьора Цецо Андреев

0
2885

Известният диджей Дамян има интимни отношения с гримьора Цецо Андреев, твърдят запознати пред нашата медия. Отношенията им прераснали в нещо по-сериозно съвсем скоро, макар да се познават от доста време.

Дамян се запознава с майстора на четките покрай половинката си Ваня. Фолкпевицата ползва услугите на Андреев, който в бранша се слави като най-добрия и не случайно звезди като Гери-Никол, Тита, Мария, Преслава и др. му се доверяват за външния си вид. В списъка със звездни клиентки е и Ваня, а на снимките на един от видеоклиповете й запознава Цецо и Дамян, който е неотлъчно до нея и помага на музикалната й кариера.

Запшознати споделят, че Цецо веднага хвърлил око на мъжа на звездната си клиентка. Преди около месец му се отворила възможност по време на запой с приятели да разкрие чувствата си. Дамян се озовал в празнуващата компания, но без Ваня, която не се чувствала добре и си останала вкъщи да почива. Под влиянието на алкохола Цецо първо седнал в скута на Дамян, а след това започнал да налита на целувки.

Свидетели издават, че в началото Дамян бил видимо смутен и се дърпал, но бързо му минало и нямал пробем от това, че известният гримьор хапе ушите и врата му. Тази случка отприщила и тайната им връзка, която се пази в пълна тайна от половинката на Дамян.

Припомняме, че преди много години, в раздара на кариерата си, се появиха слухове, че Дамян има вземане-даване с Краля на фолка Азис. По-късно двамата направиха и дует, което породи още по-големи съмнения за отношенията им. Топлите чувства с Цецо сега не изненадват никого, тъй като в светските среди са вече нормални тези секс извращения.