Взривяван и на косъм от смъртта е бил мъжът до Глория.

Примата на фолка разкри наскоро кой е тайнственият мачо, който топли сърцето и леглото й, като доскоро пазеше ревностно лични си живот от папараците. Красивата Гло буквално сия е до топинветситора и бивш кандидат-кмет на Пловдив Йордан Джермански, който има съдба достойна за екшън герой. За това разказаха за „България Днес“ близки до влюбените, които в момента са в лъскавия курорт Свети Влас.

Доскоро двамата бяха на обиколка в чужбина. Мъжът до Глория е един от големите бизнесмени на Пловдив, а през 2003г. едва оцелява на косъм, след като е взривен в собствената си фирма за производство на бои. Най-новата тръпка на Глория е ранен, след като магазинът му в приземния етаж в сградата на „Главболгарстрой“ избухва с тътен в 8.30 ч. сутринта през зимата на 2003г. Тогава 31-годишният Джермански е с разкъсни рани и раздробени стави, а дълго след намесата на медиците животът му е в опасност. Оцелял на косъм бизнесменът и тогавашен най-млад кандидат за кмет на Пловдив вече има три деца и активно играе в политиката.

След години се запознава с Глория, но пътищата им се разминават. Преди две години бизнесменът имаше кратък романс с топ моделът Ирен Онтева, дори бяха на яхтено пътешествие на Миконос, но и с Онтева не се получило. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева бизнесмен и двамата преоткрили чувствата си. Двойката, която е заедно от няколко месеца, скоро чукна десетилетие от запознанството си.  Гло не крие, че Джермански, който е по-голям от нея с две години, е истинската й любов, дори го запознала с дъщеря си.