Светлана Василева и Християн Гущеров официално са семейство.

Плеймейтката и бизнесменът ще вдигнат пищно сватбено тържество на 12 юли, но миналата седмица са сключили граждански брак в ритуален дом в столицата. Двамата са подписали официалните документи, за да не се занимават с такива подробности в най-щастливия ден от живота си. Това е традиционна практика – младоженците подписват предварително, облечени в дънки и тениски, а на самата сватба са с костюм и бяла рокля, насочвайки повече внимание към ритуала в църквата.

Сключването на гражданския брак е било инкогнито, като на него са присъствали единствено кумовете Милена и Николай. В ритуалната зала не са били дори роднините на младото семейство. След церемонията четиримата са отишли в столично заведение, където са отпразнували щастливото събитие.

Далеч по-пищно ще е тържеството на 12 юли, когато празникът е двоен – освен сватба ще бъде отбелязан и рожденият ден на Гущеров. В популярен столичен хотел първо ще има коктейл за добре дошли на гостите, а час по-късно ще започне и тържествената вечеря. Роклята на Светлана, която по предварителна информация струва 22 хиляди лева пък е по дизайн и изработка на нашумелетият напоследък Борче Ристовски.

Поканите за голямото събитие вече са раздадени, а младоженците изпипват последни детайли около сватбата. Поканите са украсени със златисти орнаменти и изглеждат много луксозно. Тяхната визия беше разкрита от плеймейтката Моника Валериева, която ще присъства на сватбеното тържество. Преди време тя беше в конфликт със Светлана, но двете се помириха и сега са отново близки приятелки.

„Ние, Светлана Василева и Християн Гущеров, ще бъдем щастливи да споделиш с нас вълшебството, наречено любов, което царува в нашата приказка. А тя започва официално на 12 юли 2018 г. и ще продължи безкрай!“, пишат на поканата бъдещите младоженци. Гущеров вече веднъж мина под венчилото – той имаше брак с фолкпевицата Мария, но се разведоха през миналата година. За Светлана това ще е първият път, в който ще каже официално „да“ на мъжа до себе си.