Над 20 000 преглеждания само за час след появата си предизвика новото видео на Емануела – “Гледай ме на снимка“. Лентата получи премиера днес в официалния YouTube канал на телевизия “Планета“ – PlanetaOfficial и буквално даде заявка да се превърне в едно от най-слушаните заглавия тази пролет. Ето и първите впечатления на меломаните, които те изказват в своите коментари:

“Само като прочета Емануела и ми става ясно, че ще е хит! Отново ще гърми по дискотеките цяло лято и по баловете“, “Кралица! Безспорно ще е един от хитовете на 2018!”, “Клип на световно ниво!!! Мачкай, мамиииииии!!!!! Обожавам теее!!!”, “Клипът е много интересен, а песента е страхотна! Браво, Еми!“

Модерен ритъм, провокативен текст и оригинално видео отличават този проект, а Емануела не изневерява на себе си, доверявайки се на водещи имена в бранша. Музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, а текстът – на Петя Радева. Видеоклипът пък е създаден от оператора Георги Марков и режисьора Станислав Христов. По време на снимките на “Гледай ме на снимка“ Емануела засне и нова фотосесия с фотографа Георги Малев, а кадри от нея вече може да видите в www.planeta.tv. Прави впечатление и атрактивната визия на Емануела, която и този път провокира многобройни комплименти. Певицата демонстрира перфектна форма, а по своя стайлинг за този проект тя работи с Ива Атанасова, Цецо Андреев /грим/ и Венелин Кондаков /коса/.

https://www.youtube.com/watch?v=fpLATmHBx5Q