Анелия с “Дай ми още“ е големият победител в подредбата за хит на 2017 година. Топ 5 PlanetaOfficial тази седмица е изготвена според данните за това, коя е най-гледаната песен през 2017 година в YouTube канала PlanetaOfficial. Песента се появи през декември 2016-та, но това не й попречи да привлече интереса на меломаните и те да я предпочитат като хит през изминалата година.

Второто място е за “Виновна“ на Емануела, която потребителите поставиха под номер 1 за най-гледаните видеоклипове, появили се през 2017 г. На трета позиция се нарежда “Moro mou” на Галена, чиято премиера съвпадна с раждането на втория син на певицата, Александър, на 17 февруари.

“Топ 5 PlanetaOfficial – Хит 2017“ завършва с още две емблематични заглавия на отминалата година – “5,6,7,8“ на Галин и Емануела и “Коя“ на Джена.

Класацията представя и трите хита, носители на наградата “Песен на годината”. За 2013 г. това е – “Режим неприлична“ на Преслава, 2014 г. – “Моли се да не почна“ на Джена“ и 2015 г. – “Генерал“ на Анелия.

Източник: Телевизия “Планета”