Откакто участва в риалити шоуто „ВИП Брадър” преди две години, Даниел Петканов се замогна. Лудия репортер печели доста добре от реклами в интернет и бързо се превърна в един от най-популярните инстаграм инфлуенсъри в страната.

Почти всяка публикация на младия баща в социалната мрежа му носи тлъсти пачки в банковата сметка, а наскоро стана ясно, че му предстои и още един сериозен работен ангажимент – наесен ще бъде водещ на „България търси талант” в тандем със Сашо Кадиев. 

Запознати издават, че Петканов се договорил с Би Ти Ви за солиден хонорар и вече прибрал половината от него. Малко след като получил паричния превод, той решил да изненада половинката си Алекс със скъп подарък. Манекенката от Благоевград се похвали, че съпругът й я е зарадвал с лъскав автомобил на стойност 50 бона. Той дори персонализирал колата, поставяйки върху нея надпис „Аз обичам Александра”.  „Няма да повярвате какво ми подари Даниел! Съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах,че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина, а като ми каза,че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола. Всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе, бяха супер впечатляващи и точно в негов стил- забавни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!”,  написа г-жа Петканов в личния си профил в инстаграм. 

Риалити звездата твърди, че е открила сродна душа в лицето на съпруга си, затова е готова да роди още едно дете от него в най-скоро време. Тя даде живот на сина си Габриел едва преди 5 месеца, но вече сериозно се замисля за втори наследник. Александра и  Даниел признават, че искат голямо семейство и нямат търпение да се сдобият с друго бебе. Те даже започнали работа по въпроса, но по думите им било божа работа кога точно ще се случи. 
„Планирали сме децата ни да бъдат с малка разлика във възрастта”, обяснява хубавицата. И допълва, че с появата на малкия Габриел имала своите трудни моменти, но вече се съвзела от следродилната депресия и се чувствала добре. „Много млади майки преминават през подобно състояние. За щастие, аз имах подкрепата на близките си и успешно се справих с тревожните мисли”, раказва манекенката. 
Днес младите родители са благодарни, че предаването „ВИП Брадър” ги събра, защото иначе надали щели да възкресят любовта си. „Ако навремето ми бяха казали, че ще се омъжа за него, сигурно щях да се изсмея. Така се стекоха обстоятелствата, че сега сме заедно и се зарадваме на сина си. Няма как да съм по-щастлива! , категорична е Александра. 

Хонорарът си от риалити шоуто влюбените инвестираха в общ дом, намиращ се в близост до столицата. Всеки ден пътуват до София по работа, но твърдят, че това не ги натоварва. Близостта до природата и спокойният живот извън големия град им действал стимулиращо и ги зареждал с енергия за нови начинания, пише ‘Уикенд“.