Дани Усаинска с дебютно парче

0
1881

Младата музикална надежда Дани Усаинска пусна дебютното си парче. Парчето представлява красива лирична балада. Казва се „Боли“ и е кавър на едноименната песен на Цветина. Неслучайно Дани е избрала да изпълни именно тази песен. Тя споделя, че текстът като че ли е писан за самата нея, защото тя лично го е преживяла и изстрадала. Заради сантименталната стойност на „Боли“ Дани е решила да заложи именно на нея като своя първа песен. В изпълнението ѝ си личи колко много лична емоция е вложила.

Видеоклипът на песента също получи своята премиера и се радва на голям зрителски интерес. Коментарите са повече от положителни. Всички са сигурни, че „Боли“ е само началото на кариерата на Дани Усаинска и вече нямат търпение да чуят прекрасния ѝ глас в следващия ѝ проект.


Музиката обаче не е единственото амплоа на Дани. Тя се занимава професионално с гримьорство и даже може да се каже, че е един от най-добрите гримьори в България. Освен това наскоро тя взе участие в клипа на много известна изпълнителка на Балканите и в Европа. Организирането и провеждането на шоу програми са другата страст на Дани – Dancing models show . Тя е млада, красива и талантлива и със сигурност има още с какво да ни изненадва.