Двойник на ексцентричния милионер Джанлука Ваки живее в София и почти не съществува човек, който да не е чувал гласът му в известните рeалити формати,  като „Биг Брадър“, „Дeнсинг старс“, радио и тв реклами, документални филми и дрyги.

Името Илия Георгиев на пръв поглед може и да не ви говори нищо. Но не съществува българин, който поне веднъж в живота си да не е чул думите „Говори Биг Брадър“, а в съзнанието му да не се е появил въпросът „как ли изглежда всъщност човека, който притежава най-разпознаваемият глас в България?“. До 2016-та година с приятният си глас, всяка есен, когато култовото реалити предаване влиза в домът ни, той изпълваше вечерите ни с приятният си тембър.

Представяме ви Илия Георгиев, който освен че го свързват с гласът на големият брат е и най-желаният водещ на частни, корпоративни, бизнес и светски партита.

След дълги години глас зад кадър, като озвучаващ актьор, Георгиев излезе на светло и започна да се снима за български филми, тв реклами и чужди продукции. Именно на снимачната площадка откриха прилика с италианеца Джанлука.

„И ако банковата ми сметката си приличаше с неговата, приликата щеше да е пълна.“ – споделя българският двойник на милионера Джанлука Ваки.


Илия Георгиев с радост откликва и на благотворителни каузи. На 12 април (петък) в град София ще се проведе благотворителна вечер в помощ на малкият Дени, събитие, на което Георгиев ще е водещ.

https://web.facebook.com/events/1368179256658562/

Тази есен пък българският Ваки стартира телевизионно предаване с работно заглавие „Виж кой говори с Илия Георгиев“.