Денис Махуров подготвя нови дуетни парчета

0
1351

Младата надежда на Денис Махуров подготвя два дуета. След успеха на предишните му песни „Пусти очинки чоранки“, „За пустите пари“ и „Лиляно момее“ той е решил да заложи именно на дуети. В медийното пространство се споменават какви ли не имена за дуетната му половинка, но Денис упорито пази това в тайна.

От много малък изпълнителят е закърмен с български фолклор. Роден е в сърцето на Родопите – в малкото градче Рудозем, област Смолян. Родопските народни песни са първата му любов. Затова избира да превърне любовта си към фолклора в своя професия. Завършва Националното училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“, след което започва да записва популярни народни песни. От една година Денис е част от Тянков ТВ. Той е само на двадесет години, а вече има в репертоара си три успешни песни. Към всички са заснети видеоклипове, които се въртят в ефира на Тянков ТВ и се радват на голям зрителски интерес.

В момента Денис е запретнал ръкави и работи по новите си дуетни песни. Съвсем скоро те ще се сдобият и с видеоклип, а през юни зрителите ще се насладят на премиерите им. Всички фенове на Денис вече тръпнат в очакване.