Честит рожден ден казваме на Денис Никифоров – журналист, актьор и консултант по личностно и творческо развитие. В следващиъе редове ще прочетете ексклузивното интервю за неговият рожден ден.

Здравей, Денис! 27 за теб е?

Благодаря, че издадохте възрастта ми /смее се/ , все още мисля, че не е необходимо да я крия и не ви се сърдя. 27 за мен е началото на един по-зрял и стабилен за мен период. Поглеждайки назад във времето виждам, че всичко което съм правил последните 10 години – вече дава резултат и работи за мен. Щастлив съм, че съм успял да бъда това, което съм днес. Научих се да поставям граници и да следвам мечтите си. На 27 определено съм по-търпелив, по-зрял и по-осъзнат!

С какво днешния ден е по-специален от всички останали?

С това, че пролетта е по-близо! Всеки ден трябва да бъде превърнат в специален. От нас зависи да превърнем малките неща в специални и уникални.

Кой е най-важният ден за теб?

Денят, в който моите родители са се запознали и са решили да продължат заедно, за да ме има мен днес. Може би има и други важни дни в живота ми, но по-важното е да помним и да пазим в сърцето си топлите и позитивни моменти.

Ако можеше да се опишеш с една дума коя щеше да е?

Позитивен. Ако имах право на втора дума – щеше да е творец.

Съжаляваш ли за нещо?

Давам си сметка за грешките и се старая да не ги повтарям. Работя върху себе си. Вярвам, че няма непоправими неща, щом сме здрави и сме тук и сега. Към настоящия момент съм доволен от себе си. Благодаря за всичко, което имам.

Какво би искал да промениш?

Света към по-добро. Мечтая да няма гладни деца и страдащи хора. Нека всички имат един прекрасен живот, изпълнен с любов, светлина и сила в тези трудни и сурови за съжаление времена.

Днес, ти си?

Човек. Научих, че това да бъдеш човек е най-важното нещо. Благодаря ви за вниманието и не спирайте да радвате вашите читатели с позитивни и приятни за четене новини и журналистически материали!