Дени Калинов не спира да създава нови песни напук на коронакризата. Собственикът на едни от най-популярните нощни клубове в страната пусна ново парче във видео канала си в YouTube. Песента носи заглавието „След теб“.


И този път Дени Калинов остава верен на стила на предишните си песни. Споделя, че залага на характерното звучене на чистия попфолк, защото е убеден, че почитателите на тази музика изпитват носталгия именно по тези мелодии.


Въпреки трудностите в бизнеса, породени от пандемията, Дени и екипът му ще продължат да творят. „След теб“ е приета изключително радушно от последователите на Калинов в социалните мрежи и музикални канали, където трупа завиден брой гледания.


Страхотен проект! Браво на Дени Калинов! С всяка следваща песен вдига нивото на продукцията си!“, „Дени браво, страхотен глас и клип, само напред, поздрав от Русия“, са само малка част от коментарите в YouTube.


Припомняме, че Дени Калинов създаде няколко песни, които се превърнаха в хитове за броени часове. Сред тях са „Не е за тези тази“ със Сашо Роман, „Българи юнаци“ със специалното участие на Анелия, „Липсвам ли ти?“, „Скитнице“ и др.

Последвайте #DeniKalinov тук:
Instagram : https://bit.ly/2NuO5Nv
Facebook : https://bit.ly/37zPhWL
Spotify: https://spoti.fi/3cGMgaq
Deezer https://bit.ly/3tt2QjQ
AppleMusic https://apple.co/2MoHELx