Дестинация – Куба 2020 и тази година отново повече от актуална !

0
1181

Популярният специалист по комуникации Атанас Лазаров @pr.lazarov през уикенда в своята инстаграм страница сподели любопитен пост относно екзотичната и далечна Куба.

“Дестинация – Куба “ – поласкан съм да получа лично покана от заместник министъра на туризма на Куба David lombaina  за един делови обяд във вторник 11.02 ,този път на наша територия в София, България.

В очакване на престижното туристическо изложение в Експо център “Спа ваканция 2020” и възможност да промотираме тази така жадувана и предпочитана от милиони туристи – дестинация – Куба ! 🔉♥️Очаквайте по време на туристическото изложение наша фото изложба директно запечатана в магична Куба.

Фото кадрите ще видим, благодарение на посланик Ямира Куето Милиан . Идеята за бутиковата експозиция се роди спонтанно и  прегърната от целият ни екип, докоснал  миналия месец май се до истинската Хавана, Куба и Варадеро.

Можете да видите само малка част от кадрите по време на туристическото спа изложение “Ваканцив 2020”,  а ние с Анина Рангелова ще ви очакваме на щанда на Куба за да ви разкажем нашите вълнуващи моменти от пътешествията и бъдещите такива.

Благодаря от сърце на Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан – посланик на Хавана в България за всички мили покани, за топлото посрещане в Посолството на Куба, за всички мили приеми и срещи. За безценните приятелства и контакти. Определено благодаря и за онази запалена частица енергия в мен, която дълго ще пазя в душата и сърцето си. За мен Куба остава не само дестинация и една различна страна и история, за мен Куба  ще означава  и оставя винаги музика, слънце, палми и позитивно настроение.