Новият видеоклип на Джена, озаглавен “Диагноза – Ти“ бе промотиран снощи. Още с премиерата си лентата направи впечатление както с мащабността си, така и с оригиналния и нестандартен сюжет.

Кадрите представят един различен и модерен творчески почерк, а зад реализацията им стои екип от професионалисти, начело с режисьора Георги Марков. Над 10 са участниците във видеото.

По време на снимките не са липсвали и изненади. Певицата и екипът са имали желание видеото да носи пролетно настроение, в унисон с предстоящия сезон, но времето се е оказало доста мразовито и снежно, дори това бил най-студеният ден от зимата. Всички се мобилизирали и са вложили много старание, водени от желанието си да предложат най-доброто на меломаните, съобщават от Планета ТВ.

Част от кадрите правят препратка към текста и посланието на парчето, по което Джена работи с Анастасия Мавродиева и Росен Димитров /текст/ и Велислав Драганински /музика и аранжимент/.

Фолк звездата подготвя “Диагноза – Ти“ близо 4 месеца, а в последните дни на месец февруари вече и публиката може да му се наслади. Изпълнителката показва нова и различна визия като прави впечатление перфектната  форма. За стайлинга си този път тя се довери на стилиста Стоян Апостолов, гримът е на Джулия Ангелова, а косата – на Здравко Куманов. Нова фотосесия, реализирана пред обектива на Виктория Сиракова, също ще зарадва феновете.

Източник: Signal.bg