Джена и Атанас Стоев избраха есента, за да покажат на своя наследник екзотичния Дубай. В момента е идеалното време за една спокойна семейна ваканция със слънце и море.

Певицата побърза да сподели в официалните си профили в социалните мрежи и кадри от своята почивка, които веднага предизвикаха многобройни харесвания и споделяния.

Особени адмирации печели един от статусите към кадрите, които Джена публикува: “Където и да отидем по света, по-хубаво място от България няма. Който може, нека да пътува, но нашето си е наше.”

Звездата на телевизия “Планета” може спокойно да се наслаждава на своята почивка, защото само преди дни премиера направи нейният дует с Андреас “Не слагай от отровата”.

Клипът вече има близо 850 000 преглеждания в Planeta Official в YouTube и определено се очертава като един от хитовете на есента, отчитат от музикалния канал.

Многобройните почитатели на изпълнителката ще могат да я видят на сцената на концерта “17 години “Планета” ТВ” на 4 декември в зала “Арена Армеец” в София.