Илиян Найденов посвещава книга за бременността на своята любима Джулиана Гана и техния син Давид

Като автор на книгата Мисия “Майка” и настоящ баща, Илиян Найденов се мотивира по време на бременността на  Джулиана и решава да анализира и проучи цялата налична информация за връзката между грижата на майката и здравето на детето й.

Илиян сподели още с нас, че тази книга е насочена изцяло към подръжката на здравето и външния вид на бременните жени. Тя доказва на един съвременен и достъпен език, че грижата за здравето на една жена е много свързана с грижата за нейната визия и същия този момент е най-добрата грижа за правилното развитие на детето.

Ако една жена има каквито и да е отговори на които и да е въпрости по време на бременността, кое е правилно и кое не е, ще ги намери в книгата. В нея има образци за всяка част от бременността,за всеки триместър, за хранене, спортуване, дали да се приемат витамини, колко вода да се пие и  как да се грижим за външния си вид.

Мисия “Майка” е единствената книга за бременни жени, която е препоръчана и одобрена от трима акушер-гинеколози и то едни от най-добрите в страната, като са от три различни града. Това са Д-р Георги Амалиев д.м., Д-р Захари Николов и Д-р Десилава Илиева.  Един от тях е направил и научна редакция над написаното и гарантира на 100%, че всичко, което е написано в книгата е вярно.

Книгата можете да купите от тук:

https://naydenov.fitness/misiqmaika?fbclid=IwAR1AEEE5U9ZgoJuOtYk_LttjpUcrlhOY4j91XcYjnI3ssSYgt648k09WeUQ