Култовата група Дийп Зоун Проджект спретна невиждан купон в елитния пиано-бар „Рич“ Велинград. В същата вечер своя рожден ден празнуваше собственикът на клуба Иван Златанов, който бе събрал близки и приятели, за да отбележи подобаващо своя личен празник.

Поздравите от Дийп Зоун за рожденика буквално валяха, а приятелите на Златанов го зарадваха с подаръци, усмивки и танци до малките часове на нощта. Персоналът на пиано бара пък изненада шефа си с торта и специално рисувана негова картина. Неотлъчно до рожденика бе неговата половинка Аделина.
Златанов обеща на всички присъстващи, че лятото ще изненада всички гости на пиано-бар „Рич“ с невероятна балканска програма, която ще включва едни от най-големите имена на българската, гръцката и сръбска музика. Сред изпълнителите, които гостите на хотела и бара ще могат да видят на живо са Тита, Графа, Весна Змиянац, Йоргос Ясемис и легендата на българската музика у нас Васил Найденов. Лятото обещава да е повече от горещо в най-добрия пиано- бар „Рич“.