Тя е млада, амбициозна и напориста. Идол и е Ники Минаж.
Денислава Сашова, по-известна като Диона, е само на 22 години, но вече има зад гърби си сериозен опит в римите и фрийстайла. Твърдо решена е да докаже, че и момичетата могат да рапират. И го прави.

На 8 февруари младата рапърка бе отличена с наградата “Най-бързо развиващ се млад артист” за 2017-та година на “359 хип хоп награди”. За да защити веднага титлата си още този петък (15 февруари), премиера ще направи най-новата и песен озаглавена “Жестока”.

По грандиозният проект тя работи с вече утвърденият си екип в лицето на Васил Юруков – текст и Светлин Къслев – музика.

“Много съм щастлива и благодаря на Васил Юруков и за  този текст. Много ми помогна, като ме усети и създаде “Жестока”. Исках секси парче и той го написа.” – споделя ни по телефона Диона.

“Музиката е с уникален бийт. Все пак Къслев е най-добрия. Ние вече се познаваме и той много добре знае, кое, как, какво и защо да ми направи, като саунд.” – допълва още тя.

Радостин Събев – Шошо е режисьор на видеото на “Жестока”. Припомняме ви, че той е отличаван с наградата “Режисьор на годината” за 2015 година. Съпругата му пък,  Анна Рангелова е отговорна за перфектнкят грим на Диона по време на снимките.