Дуетното парче на Гюнай Шен и Тони Стораро с премиера в ефира на KING MUSIC

0
946

Златните гласове на поп-фолка у нас – Гюнай Шен и Тони Стораро записаха първата си дуетна песен със заглавие „24 часа”.

Парчето е продуцирано от музикалната компания KING MUSIC и се очаква да се превърне в най-горещия хит на лятото. Музиката е на Brothers Stoyanovi, текстът на Мариета Ангелова, а аранжиментът дело на Теодор Ташев. Клипът на „24 часа” е заснет в Пловдив и до дни ще се завърти в ефира на най-новата музикална телевизия на България KING TV.

Тя е част от портфолиото на музикална компания KING MUSIC, която стартира дейността си в началото на 202Ог. В каталога й попадат имената на едни от най-талантливите изпълнители и музиканти в поп-фолка у нас като Бамзе, Гюнай Шен, ослепителната Стефани, Клавдия, Сали Ока и др.
Макар че стартира дейността си преди два месеца KING MUSIC вече може да се похвали с първите успехи на своите изпълнители зад граница.

На 14 февруари, в деня на влюбените Свети Валентин, Бамзе, Гюнай Шен и Стефани атакуваха едни от най-престижните сцени на Ротердам и Брюксел, където зарадваха своите фенове с невероятни програми.
На 20 февруари пък започна да излъчва KING TV. Зад разработката и поддръжката на телевизията стои екип от професионалисти, чиято задача е да осигури на зрителите най-доброто от творчеството на изпълнителите от каталога на KING TV , оркестри и партньори.
В средата на януари фолк дивата Стефани празнува рождения си ден в компанията на своите колеги от KING MUSIC и сподели, че вижда в това добър знак за началото на новия музикален проект.