Младата и талантлива изпълнителка – Ева – Марти, която се сдоби с особена популярност покрай парчето си “Моето момче” се превръща в истинска интернет сензация и любимката на феновете.

Макар и за момента певицата да не приема покани за участия, тъй като е в напреднала бременност, красавицата се радва на голям интерес от страна на феновете, а тя от своя страна не пропуска да прави почитателите си свидетели на нейното ежедневие.

Междувременно “Моето момче” отбеляза своите 2 милиона гледания за по-малко от 2 месеца, което допълнително засилва щастието на Ева-Марти.

“Изключително щастлива съм от всичко случващо се. Не ходя по участия, защото напредвам с бременността и на този етап е невъзможно, но се стремя да съм близо до феновете си във всеки един удобен момент. Песента ми отбелезя 2 милиона гледания и постоянно получавам видеа как почитателите ми се забавляват под звуците на парчето. Сега искам да издам нещо. Подготвям нов проект. Ще заснема видео веднага след раждането и за лятото ще има ново парче. До тогава заедно ще се наслаждаваме на “Моето момче”, споделя Ева-Марти ексклузивно пред “Green-news.bg”.