Седмица след премиерата на „#BASS“ новото парче на Ева-Марти, певицата прави ексклузивно изказване за ситуацията в музикалният свят в страната.

https://www.youtube.com/watch?v=AaUwPdJ5Qjw

Изпълнителката е определяна, като „черешката на тортата“ в музикална компания „Fantasy Group Media“.
„#BASS“ е второто парче на напористата дама в музикалният лейбъл, след тоталният и хит „Моето момче“, което тя подари за Коледа (в краят на 2017-та година) на своите фенове.

Преди двата и самостоятелни проекта, Ева-Марти има две дуетни парчета „Кой ще кара колата“ през 2016-та година в дует със Силвър и „Ой, Злато“ дует с Илиян през лятото на 2017-та година.

За читателите на green-news.bg, Ева-Марти споделя развълнувано, че е щастлива от положителната оценка, която феновете дават на „#BASS“. 

„За един артист-изпълнител няма по-голяма радост от това проектите му да бъдат оценявани и харесвани. А, когато си млад и тепърва започваш да плуваш в морето от изпълнители е от особено значение кое как ще се възприеме от аудиторията.“ – казва Ева-Марти.

„Съвсем скоро вярвам, че ситуацията в музикалният свят в страната ще се промени. Дори се хващам на „#BASS“. Колкото и нескромно да прозвучи, аз съм живото доказателство, че не е нужно да си част от „големите продуцентски компании“, ако изобщо можем да говорим за такива, за да се получават нещата, да си харесван и слушан. И проекта „Моето момче“ го доказа. Песента ми не получи телевизионна ротация, защото моят екип взе това решение. И именно с него ние доказахме, че сензация може да стане песен, която можеш да видиш само в Youtube, а да чуеш по всяко едно радио за съответният жанр към който принадлежи „Моето момче“. – категорична е младата изпълнителка.

„Ние не създадохме „#BASS“, за да бъде сравнявана с „Моето момче“. Дори не знам, защо се случва това. Всеки проект сам по себе си е уникален. Няма нужда от сравнения.“ – казва ни още Ева-Марти.