В началото на годината, екипът на „Green-news.bg“ Ви съобщи за новото начинание на Силвестър Матеев – Силвър и неговият екип. Днес, отново ние сме първите, които отразяваме краят на партньорските отношения между Силвър и екипът на вече бившето му заведение.

„Скъпи приятели и фенове, в началото на годината с радост ви съобщихме, че Силвестър Матеев – Силвър се сдоби със заведение в сърцето на нощна София, а именно Студентски град.
Днес, няколко месеца по-късно със същата радост Ви съобщаваме, че “Хоремаг от едно време” става част от миналото за Силвър и екипът му.

Причините, поради които Силвестър Матеев оттегля подкрепата си от екипа на заведението ще запазим в тайна, първо, защото сме професионалисти и второ, защото НИЕ не можем да си позволим да обидим, който и да било въпреки, че сме в правото си, съдейки по отношението на нашите вече бивши съдружници.

Съвсем скоро вие първи ще имате възможността да разберете къде ще имате удоволствието да се насладите на професионализмът и доброто отношение на Силвър, Група Фантазия и целият ни екип. Защото ние не приключваме със заведенията до тук.. очаквайте подробности!“ – тази новина бе разпространена от официалните страници на Силвър в социалните мрежи.

Потърсихме Маниака за отговор, специално за нас Силвър сподели:

„Всеки край е едно ново начало. Клиширано, но е така. Не искам да коментирам причините, които доведоха до това ми решение. Но искам да ви споделя, че много скоро ще ви изненадаме..И да!! Определено говоря за заведение.“ – изчерпателен бе Силвър.