На 23 и 24 ноември в зала Арена Армеец ще се съберат най-добрите експерти, лектори и инфлуенсъри на едно място, всеки от които с различен опит, вдъхновение и обща страст към личностното развитие и бизнеса.

„Големият Взрив“2019  не е поредната конференция, а най- големият форум за личностно развитие  и предприемачество в Източна Европа. На форума „Големият взрив” идват най-добрите експерти, за да споделят своя практически опит, умения и знания.

Всеки участник ще има възможност да сподели личното  или професионалното си  предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и като цяло, да е в помощ на останалите, за да могат всички да се развиват и израстват в различните сфери.

Основатели и  лектори  в тазгодишното издание на „Големият взрив“  ще бъдат:

Пламен П. Попов – Социален предприемач, мастър в продажбите, автор, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“.

Над 15 години опит и повече от 13 бизнес проекта. Една от първите му големи успешни продажби е договор за 1 000 000 лева на възраст от 25 години. През последните три години развива успешна компания за обучения по личностно развитие, предприемачество и продажби. Написал е книгата „Предприемачът“, в която разкрива практическия си опит за успеха си и предизвикателствата на пътя си. Съвсем скоро излезе от печат и втората му книга „Победителят“- единственият практически наръчник по предприемачество в България.

Ясар  Маркос – треньор, предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие и най-доброто представяне. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той решава да се отнася към хората по друг начин. Той напусна високоплатената си работа и се посвети на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.

Според неговата дефиниция предприемач е не човекът, който просто започва бизнес, а всеки, който иска да поеме живота си в собствените си ръце, така че всички действия да са стъпка към по-пълноценен и по-щастлив живот.

За пръв път в България  ще се състои инфлуенсърски панел, с едни от най-успешните родни инфлуенсъри, водещ от невероятната Ива Екимова – експерт по комуникации, повече от 20 години.

На сцената на „Големият взрив“2019 ще видите двама най-популярните и успешни унфлуенсъри –Алекс и Дани Петканови, както и Ясен Савов – един от българите с най-много последователи в Инстаграм, заедно с неговата половинка Мария Георгиева – Савова, е главен редактор на българското издание на ELLE – най-голямото модно списание в света.

Част от звездните лектори и изпълнители на тазгодишното издание на  „ Големият взрив“ 2019 са:

Владимир Караджов  от „Бригада „Нов дом“

Наталия Кобилкина –  български сексолог и семеен терапевт. Провежда семинари свързани с личностното развитие на жените в България.

Лазар Радков – автор на книгата “Яж шоколад и отслабвай” и  човекът , благодарение на когото  цяла България събира капачки за благотворителност.

Михаил Христов – български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания.

Стойне Василев е независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България .

Моузес Налока- реномиран международен говорител, коуч по развитие на бизнеси и предприемач, започнал своят първи бизнес когато бил едва на 23 годишна възраст .Той и неговият екип са официален представител на Тони Робинс за България

Явор Янакиев – по-известен като 100 Кила, е български рап и хип-хоп изпълнител и музикален продуцент от Варна.

Маги Джанаварова – е българска певица, победителка от третия сезон на „Мюзик Айдъл“.

Биляна Йотовска е един от най-известните модели в България, създател на своя собствен спортен бранд – Biliana Yotovska label.

Дара Екимова – е българска певица. Участник в телевизионното шоу „Големите надежди“, както и в „Екс фактор“

Стивън Ачикор – впечатли българската публика с участието си в музикалния формат X Factor

Елица Тодорова – е  българска народна певица, музикант-перкусионист. През 2007 година, заедно с партньора си Стоян Янкулов, печелят националната селекция на песенния конкурс „Евровизия“ с етно-дръм изпълнението „Вода“ Участието им представлява и най-доброто засега представяне на страната в този конкурс.

„Мисията на „Големият взрив“ 2019 е да даде увереност на младите хора в България да действат. Чрез личния опит на всеки един успял лектор участващ в събитието, да се мотивират и да  изберат да се развиват в родната си страна. Защото пътят към спасяването на България минава през развитието на нашите деца“, споделя  организаторът на „Големият взрив“ 2019 Пламен П.Попов.

Два дни с уникално въздействие, силно емоционално преживяване и готови стратегии, с които участниците да постигнат бърз резултат в своя бизнес и личен живот.

На предстоящото събития освен интересни