29.1 C
София
четвъртък, юли 25, 2024
Home Новини Личности ЕКСКЛУЗИВНО: Емилия и Жорж Башур – за първи път заедно в тв...

ЕКСКЛУЗИВНО: Емилия и Жорж Башур – за първи път заедно в тв интервю след голямата трагедия

1292
0

 

Те говорят откровено за любовта, смъртта и силата да продължиш напред пред Мариян Станков – Мон Дьо

Певицата Емилиия и съпругът й Жорж Башур застанаха за първи път заедно в телевизионно интервю след голямата трагедия, която беляза живота им преди 4 месеца. Тогава те претърпяха тежка катастрофа, в която загина 19-годишният син на Жорж Башур – Феди Башур. Разказ за  смъртта, мъката, но и любовта в живота на двамата пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Ако имах избор, щях да предпочета да мълча. Имаше много спекулации с една наша трагедия и затова предпочитам да говоря, за да изясня много неща. Преживяхме наистина тъжни моменти, замърсени с много лъжи“, сподели Жорж Башур.

“Трагедията ни смачка. Единствено това, че останахме живи и заедно, ни крепи“, допълни певицата Емилия.

“Това трябваше да бъде един уникален ден. Моят племенник имаше бал. Тръгнахме нормално на път. Феди караше. Държа да отбележа, че всичко, което се изписа, че той е карал с някаква зверска скорост, не е вярно. Просто се случи за един миг“, каза  още певицата.

“Смеехме се и изведнъж чух, че синът ми извика и от там колата поднесе. Попаднахме в аквапланинг. Всичко стана за две секунди и той не успя да увладее волана“, разказа Жорж.

Бащата на загиналия Феди сподели, че от този ден помни, че за пръв път се е чувствал толкова безсилен.

“Още отказвам да приема какво се случи. Липсата на най-скъпото ти същество е много тежка, но това е божията воля. Тогава не усещах никаква физическа болка от раните. Мислех единствено за сина си“, сподели Жорж.

“Лекарите бяха много сурови и още от началото ни казаха, че няма надежда“, разказа Емилия.

В ефира на “Събуди се“ тя се извини и на майката на Феди за всичко негативно, което се изписа по повод трагедията на семейството заради публичността на певицата.

“Любовта ме спаси. Стегнах се заради Емилия и дъщеря ми. Стегнах се заради родителите ми. Болката е като нож в сърцето ми“, сподели оше Жорж.

“Аз ще направя всичко да притъпя болката му. Тя обаче няма как да спре. След такава трагедия на човек не му е до нищо“, Емилия.

Двамата споделиха, че са се оженили скоро след трагедията, защото са имали нужда от нещо позитивно, което да им се случи и да ги вдигне отново на крака.

Цялото интервю с Емилия и Жорж гледайте във видеото.

https://www.vbox7.com/play:b313a31369