Кой ще бъде изгонен, ще стане ясно тази вечер по NOVA.

Емануела и  Цецо Андреев се оказаха в остра вражда по време на участието си в Big Brother: Most Wanted. И този уикенд най-известната Къща в България бе изпълнена с много емоции и опустошителни скандали. Центърът на събитията този път бе едно невинно мнение, изказано на глас, което успя да обърне Къщата надолу с главата.

Макар без топла вода или електричество, огненият гримьор Цецо и темпераментната фолк звезда Емануела успяха да нажежат обстановката до червено. Така само от едно изказване, скандалът прерасна в истинска вражда с непредвидим край. Какво се случи между двамата, ще разберем довечера в ефира на NOVA от 20.00 ч.

Елиминации очакват довечера Съквартирантите. Миналата сряда петима бяха номинирани за изгонване: Албена, Емануела, Весела, Никита и Стоян.

Тази вечер в LIVE студиото те ще бъдат защитавани съответно от Людмила Захажаева – майката на Албена, д-р Енчев, Юлияна Дончева, съпругът на Никита – Борислав и Силвестър – близък приятел на Стоян. В края на вечерта един от петимата номинирани ще напусне Къщата по волята на зрителите